Wie zijn wij

Speciaal voor degene die ons nog niet kennen, zullen we ons allemaal even voorstellen!

Export-IMG_3410.jpg

PipHoi! Mijn naam is Pip.

Ik ben denk ik de grappigste en speelse van ons twee.

Omdat ik soms wat onhandig en verstrooid ben komen Pelle en ik vaak in de gekste situaties terecht! Maar dat is helemaal niet erg hoor! Ik hou van avontuur!

Ik denk alleen dat ik vroeger op school nooit zo goed heb opgelet, want heel veel moeilijke woorden begrijp ik vaak niet zo goed. Maar gelukkig heb ik Pelle altijd bij me, die legt mij het dan altijd onmiddellijk uit!

 

Mijn lievelingseten is patat! Met heeeeel veel ketchup! Maar eigenlijk houd ik ook van pannenkoeken, spaghetti, ijsjes, pizza, taart, kroketten, eigenlijk van alles! 

 

Ik draag altijd twee vlechten in mijn haar, verder kun je mij herkennen aan mijn rode broek en mijn mooie paarse trui met een grote lachende bloem er op!

 

“Oepsiedoepsie

Pip Foutje!.”

Export-IMG_3345.jpg

PelleHoi! Mijn naam is Pelle.

Ik ben de slimste van ons twee. Het liefste zit ik de hele dag in mijn boeken te lezen! Zo kom ik alles te weten over de planten, de dieren en over alle dingen in de wereld! Een goed boek, daar kun je me 's nachts echt voor wakker maken!

Waar je me trouwens ook 's nachts voor wakker kan maken is voor mijn lievelingseten: spruitjes!

Of voor stroopwafels, een puddinkje of lekkere zoute drop.

Samen met Pip woon ik in een mooie boomhut diep in het bos. Ik heb deze boomhut helemaal zelf gebouwd en ontworpen! Goed he?! Wij wonen daar niet alleen. Knikkebol de Huismuis woont daar ook. 

Maar die slaapt altijd..

Ik moet vaak de problemen oplossen van Pip, maar dat vind ik niet zo erg hoor. Zo komen wij wel altijd in een leuke, grappige of avontuurlijke situatie terecht! 

 

Je kunt mij herkennen aan mijn gele blouse, spencer en mijn blauwe broek.

En op mijn neus draag ik altijd een bril!

 

 

Arie van de PostHallodijé! Daar is hij dan! Arie de Postbode! 

Ik ben de beste en leukste postbode van heel de wereld en misschien ook wel van de melkweg. En daarbij ben ik ook nog eens bescheiden.

Ik ben de beste vriend van Pip & Pelle en kom ze elke dag een bezoek brengen in hun boomhut, in het bos.

 

Het liefste zit ik lekker buiten op mijn post-fiets en rij ik door heel het land om brieven en pakketjes te bezorgen. Ik ken dan ook alle straten en pleintjes uit mijn hoofd!

Ik woon nog bij mijn moedertje en mijn hobby's zijn postzegels verzamelen, snoepen, zorgen voor Sien de Suikerspin (dit is een spin die ik hoogstpersoonlijk in mijn postcentrale heb gevangen, in de suikerpot), moppen tappen en mensen helpen. 

Maar ja, mensen helpen dat is nu echt iets voor Arie!

Op de postcentrale vragen ze mij daar ook altijd voor.

 

 

“..Alle boeken en spruitjes!

“... Dat is echt iets voor Arie! Op de postcentrale vragen ze mij daar ook altijd voor!